37 skratiek, ktoré vám uľahčia prácu s Windows

Chcete vedieť ako si môžete výrazne uľahčiť prácu s Windows pomocou klávesnice? Stiahnite si ebook ZDARMA "37 návykových skratiek" a presvedčte sa v praxi ako dokážu klávesové skratky zefektívniť prácu.

Ochrana osobných údajov

Podmienky spracúvania osobných údajov prostredníctvom webovej stránky IT ONLINE www.it-online.sk

Spoločnosť Stema.sk s.r.o. Romanova 13, 85102 Bratislava, IČO: 36786420, ako prevádzkovateľ internetových stránok www.it-online.sk  (ďalej len „prevádzkovateľ“) spracúva Vami poskytnuté osobné údaje, v súlade s ustanoveniami Zákona č.122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. v aktuálnom a platnom znení (ďalej len „Zákon“).

Prevádzkovateľ spracúva Vami poskytnuté osobné údaje na webovej stránke prevádzkovateľa za účelom predaja tovaru kupujúcemu, vyhotovenia faktúry a odoslania tovaru. Osobné údaje sa spracúvajú v informačnom systéme IS elektronický obchod (e-shop). Rozsah spracúvaných osobných údajov je : meno, priezvisko, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa.

Uvedené osobné údaje sa spracúvajú na žiadosť dotknutej osoby v rámci zmluvného/predzmluvného vzťahu, súlade s § 10 ods. 3 písm. b) Zákona a ďalších právnych predpisov, najmä Občianskeho zákonníka, Obchodného zákonníka, Zákona č. 22/2004 Z. z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení zákona č. 128/2002 Z. z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 284/2002 Z. z., zákona č. 108/2000 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji, zákona č. 215/2002 Z. z. o elektronickom podpise a o zmene a doplnení niektorých zákonov, vyhláška Národného bezpečnostného úradu č. 542/2002 Z. z. o spôsobe a postupe používania elektronického podpisu v obchodnom a administratívnom styku.

Uvedené osobné údaje poskytujete dobrovoľne, v prípade neposkytnutia všetkých povinných vyššie uvedených osobných údajov, Vám prevádzkovateľ nezaručuje poskytnutie služby.

Poskytnutím vyššie uvedených osobných údajov sa zaväzujete, že osobné údaje sa týkajú Vašej osoby, alebo spoločnosti v mene ktorej ju máte právo registrovať a údaje sú uvedené správne. Prevádzkovateľ nezodpovedá za škody spôsobené uvedením nesprávnych údajov. Poskytnutie nepravdivých osobných údajov je sankcionované zo zákona.

Tretie strany, ktorým môžu byť Vami poskytnuté osobné údaje sprístupnené na nahliadnutie, prípadne poskytnuté na spracúvanie sú oprávnené subjekty, ktorým to umožňuje osobitný zákon v zmysle § 10 ods. 2 zákona.

Poskytnuté osobné údaje sa nebudú zverejňovať, ani prenášať do tretích krajín mimo EU a EHP.

Vaše osobné údaje bude prevádzkovateľ spracúvať od zaregistrovania na web stránke prevádzkovateľa až po dobu vášho odhlásenia z databázy. Prostredníctvom odkazu nachádzajúceho sa v každom emaily budú Vaše osobné údaje bezpečne vymazané zo systému.

Zároveň môžete požiadať prevádzkovateľa o preukázanie totožnosti oprávnenej osoby u prevádzkovateľa, ktorá získava Vaše osobné údaje, a využiť svoje práva pri spracúvaní osobných údajov, podľa § 28 zákona.

So spoločnosťou Stema.sk spolupracujeme už viac ako šesť rokov. So službami sme veľmi spokojný. Odbornosť a profesionálny prístup v oblasti IT správy je samozrejmosť.

Pán Ševčík je veľmi flexibilný v reakciách na naše požiadavky a vždy sa snaží maximálne vyjsť v ústrety. Spoľahlivosť a ochotu promptne reagovať je absolútnou samozrejmosťou.

Renata Oríšek Arsax s.r.o.

S vašimi IT službami som nad priemerne spokojný.

Rýchlosť a efektivita je vašou silnou stránkou.

Len tak ďalej.

Lubomír Kotulič HANT Development a.s.

37 skratiek, ktoré vám uľahčia prácu s Windows

Chcete vedieť ako si môžete výrazne uľahčiť prácu s Windows pomocou klávesnice? Stiahnite si ebook ZDARMA "37 návykových skratiek" a presvedčte sa v praxi ako dokážu klávesové skratky zefektívniť prácu.

37 skratiek, ktoré vám uľahčia prácu s Windows

Chcete vedieť ako si môžete výrazne uľahčiť prácu s Windows pomocou klávesnice? Stiahnite si ebook ZDARMA "37 návykových skratiek" a presvedčte sa v praxi ako dokážu klávesové skratky zefektívniť prácu.

Tieto stránky používajú cookies.
Prehliadaním týchto stránok s používaním cookies súhlasíte.